Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

Philadelphia otočila duel vo Washingtone, Meszároš s tromi mínuskami

Adam Hall, Braydon Coburn, Sean Couturier sa tešia po strelení gólu. Situáciu sleduje kapitán Washingtonu Alexander Ovechkin. Foto: TASR/AP

V predĺžení sa o víťazstvo 5:4 postaral Vincent Lecavalier, slovenský obranca v službách "letcov" Andrej Meszároš odohral viac ako 20 minút a pripísal si až tri mínusové body.

Washington 2. marca (TASR) - Hokejisti Philadelphie otočili nedeľňajší duel NHL na ľade Washingtonu. V predĺžení sa o víťazstvo 5:4 postaral Vincent Lecavalier, slovenský obranca v službách "letcov" Andrej Meszároš odohral viac ako 20 minút a pripísal si až tri mínusové body.

Capitals viedli po dvoch tretinách už 4:2, v záverečnom dejstve však dovolili hosťom vyrovnať hru aj skóre a stretnutie poslal do predĺženia 65 sekúnd pred sirénou kapitán Flyers Claude Giroux. V ňom rozhodol ľahkou strelou zápästím v 63. minúte Lecavalier.

WASHINGTON - PHILADELPHIA 4:5 po predĺžení (2:1, 2:1, 0:2 - 0:1)

Góly: 7. Orlov (Brouwer, Erat), 14. Johansson (Chimera, Green), 3. Beagle (Ward, Green), 37. Orlov (Green, Fehr) - 12. Giroux (Timonen, Voráček), 33. Hall (Couturier), 52. Voráček (Timonen, Giroux), 59. Giroux (Voráček, Coburn), 63. Lecavalier (Timonen, Coburn). Brankári: Holtby - Mason, strely na bránky: 29:36. Divákov: 18.506.