Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia NHL

Pospíšila čaká vypočutie pred disciplinárkou za zákrok na Dunna

Na snímke druhý zdola slovenský útočník Calgary Martin Pospíšil, nad ním útočník Seattlu Tye Kartye počas bitky v zápase hokejovej NHL Calgary Flames - Seattle Kraken v noci na 5. marca 2024. Pospíšil stretnutie nedohral, inkasoval trest 5 min a do konca zápasu. Foto: TASR/AP

Dvadsaťštyriročný Pospíšil to v 54. minúte prehnal v útočnom pásme s agresívnym forčekingom.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
New York 5. marca (TASR) - Slovenského hokejového útočníka Martina Pospíšila čaká v stredu disciplinárne konanie pred oddelením NHL pre bezpečnosť hráčov za jeho zákrok na Vincenta Dunna v utorkovom zápase, v ktorom jeho Calgary prehralo doma so Seattlom 2:4.

Dvadsaťštyriročný Pospíšil to v 54. minúte prehnal v útočnom pásme s agresívnym forčekingom. Po ataku zozadu obrancu Seattlu hlavou nepríjemne vrazil do mantinelu a dostal trest 5 minútu a do konca zápasu. Dunn utrpel nešpecifikované zranenie a do zápasu sa už nevrátil.

Pospíšil sa prezentoval tvrdým bodyčekom aj v 28. minúte, keď atakoval švédskeho beka Adama Larssona. Tento hit však rozhodcovia vyhodnotili ako čistý a Pospíšil videl iba menší trest za následnú šarvátku s Tyeom Kartyem.