Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Nitriansky kraj

Agrouniverzita uzatvorila do konca marca všetky študentské domovy

Na snímke budova Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Foto: FOTO TASR/Henrich Mišovič

Do konca marca sú zrušené všetky hromadné podujatia organizované v priestoroch univerzity, organizované univerzitou aj inými subjektmi.

Nitra 12. marca (TASR) – Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre rozšírila opatrenia súvisiace s výskytom a šírením nového koronavírusu. Od piatka 13. marca do soboty 28. marca predlžuje prerušenie kontaktnej výučby na dennej aj externej forme štúdia na všetkých stupňoch. V rovnakom termíne predlžuje prerušenie aj ostatných vzdelávacích aktivít, ako sú kurzy celoživotného vzdelávania, univerzita tretieho veku.

Do konca marca sú zrušené všetky hromadné podujatia organizované v priestoroch univerzity, organizované univerzitou aj inými subjektmi. „Od soboty 14. marca do 28. marca nariaďujem uzatvorenie všetkých študentských domovov SPU pre študentov ubytovaných v študentských domovoch, s výnimkou zahraničných študentov. Žiadame všetkých slovenských študentov, aby do piatka 13. marca opustili študentské domovy,“ vyzvala študentov rektorka SPU Klaudia Halászová.