Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Nitriansky kraj

Ateliér amatérskej fotografie v Nitre pripravuje workshopy i diskusie

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Nadšenci fotografovania sa stretávajú od roku 2013, na najbližšie mesiace chystajú viaceré spoločné aktivity.

Nitra 7. marca (TASR) – V Krajskom osvetovom stredisku v Nitre sa v stredu po prestávke opäť zídu členovia Ateliéru amatérskej fotografie (AMF). Nadšenci fotografovania sa stretávajú od roku 2013, na najbližšie mesiace chystajú viaceré spoločné aktivity.

Ako informoval AMF, v roku 2018 čakajú súčasných i nových členov ateliéru diskusie s fotografmi na rôzne témy, workshopy i klubové výstavy. "Na našich stretnutiach diskutujeme o umeleckej fotografii, fotografickej technike a postprodukcii digitálnej fotografie. Väčšinu času však trávime v teréne a snažíme sa produkovať čo najlepšie fotografie," uvádzajú členovia AMF v pozvánke na tohtoročné stretnutia.

Ako pripomenuli, ateliér je otvorený všetkým fotografickým nadšencom bez rozdielu veku či stupňa pokročilosti. "Za posledný rok máme za sebou zaujímavé workshopy, ktoré významne rozširujú naše obzory fotografovania. Naši členovia získali ocenenia v regionálnych i krajských kolách v súťažiach amatérskej fotografickej tvorby," informoval AMF.