Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Prešovský kraj

Chlapec, ktorý vo Svidníku vypadol z balkóna, je v stabilizovanom stav

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Tomáš Doboš

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Ligdayovej sa v prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Svidník 25. septembra (TASR) – Chlapec, ktorý mal vypadnúť z budovy Centra pre deti a rodiny vo Svidníku, je v stabilizovanom stave. Pre TASR to potvrdil hovorca siete nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Ligdayovej sa v prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. "V súčasnej dobe je vykonávané predprípravné konanie formou skráteného vyšetrovania," doplnila. Ako informovala televízia Markíza, chlapec mal vypadnúť z balkóna v noci z pondelka (23. 9.) na utorok.

"V prípade konajú orgány činné v trestnom konaní. Centrum pre deti a rodinu poskytuje plnú súčinnosť, je v kontakte so zdravotníckym zariadením aj s rodinou dieťaťa. Vzhľadom na prebiehajúce šetrenie vo veci viac informácií poskytovať nebudeme," uviedla hovorkyňa Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny Jana Lukáčová.