Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Prešovský kraj

Polícia pátra po dvoch Bánovčanoch, pomôžte ich nájsť

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 42-ročnom Richardovi Habáňovi z Bánoviec nad Bebravou (na snímke). Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Obaja hľadaní sú vysokí okolo 170 centimetrov a štíhlej postavy.

Bánovce nad Bebravou 1. apríla (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 50-ročnom Petrovi Pavlem z Bánoviec nad Bebravou. Na menovaného vydal Okresný súd v Prešove príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin podvodu. Peter Pavle sa v mieste trvalého bydliska dlhodobo nezdržiava a miesto jeho pobytu nie je známe.

Hľadaný je vysoký asi 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé kučeravé vlasy a keď ho naposledy videli, mal fúzy.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

TASR dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Pátra po Bánovčanovi Richardovi Habáňovi, je na neho vydaný zatykač

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 42-ročnom Richardovi Habáňovi z Bánoviec nad Bebravou. Na menovaného vydal Okresný súd v Trenčíne príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla.

Hľadaný Richard Habáň sa dlhodobo nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadné styky na iné osoby. Nepreberá súdne zásielky a úmyselne sa skrýva, nakoľko vie, že sa voči nemu vedie trestné konanie.

Hľadaný je vysoký asi 178 centimetrov, štíhlej postavy. Má tmavé vlasy a hnedé oči. Môže nosiť briadku alebo fúzy.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

TASR dnes o tom informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.