Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Prešovský kraj

MAJÚ V ZUBOCH ZLODEJOV: V Prešove kradli kefky a zubné pasty

Polícia sa obrátila na verejnosť so žiadosťou o identifikáciu neznámych osôb, ktoré by mohli pomôcť k objasneniu trestného činu krádeže v jednej z predajní na Švábskej ulici v Prešove. Foto: TASR/KR PZ v Prešove

Podľa hovorkyne išlo o krádež 49 kusov zubných kefiek rôznych značiek, niektoré boli v balení aj so zubnými pastami, a osem kusov ústnej vody.

Prešov 31. januára (TASR) – Polícia sa obrátila na verejnosť so žiadosťou o identifikáciu neznámych osôb, ktoré by mohli pomôcť k objasneniu trestného činu krádeže v jednej z predajní na Švábskej ulici v Prešove. TASR o tom vo štvrtok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Podľa hovorkyne išlo o krádež 49 kusov zubných kefiek rôznych značiek, niektoré boli v balení aj so zubnými pastami, a osem kusov ústnej vody. "Predajňa škodu na tovare vyčíslila na takmer 280 eur," spresnila Ligdayová.

Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na policajných fotografiách je možné ohlásiť na bezplatnej policajnej linke 158, ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru formou súkromnej správy.