Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

V Prešove pribudnú na linke číslo 22 nové zastávky

Ilustračné foto Foto: TASR – Milan Kapusta

Ďalšia zmena v MHD sa týka linky číslo 18.

Prešov 29. marca (TASR) – V prešovskej mestskej hromadnej doprave (MHD) pribudnú od 1. apríla dve nové zastávky na linke číslo 22. Autobus, ktorý premáva v smere Šalgovík – Teriakovce bude zastavovať aj na uliciach Plzenskej a Pod Táborom. Nové zastávky dostali pomenovanie Plzenská a Vyšné Lúky. Bude na nich platiť režim obsluhy na znamenie, ktorý bude platný pre cestujúcich v autobuse, aj pre čakajúcich na zastávkach.

Ďalšia zmena v MHD sa týka linky číslo 18, ktorá premáva od Veľkej pošty na Cemjatu. V pracovných dňoch spoj s odchodom z Cemjaty o 14.10 h bude končiť na zastávke Na Hlavnej. Nepôjde až k Veľkej pošte ako doteraz. Aj táto zmena platí od 1. apríla.

Dopravný podnik mesta Prešov nasadí na linky číslo 32 a 32A počas pracovných dní nízkopodlažné autobusy. Časy odchodov spojov na tejto linke sa pritom nemenia.

Cestujúci nájdu všetky zmeny v cestovných poriadkoch dotknutých liniek na internetovej stránke www.dpmp.sk a na zastávkových cestovných poriadkoch s platnosťou od 1. apríla. Informoval o tom referent tlačového odboru Mestského úradu v Prešove Milan Grejták.