Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Prešovský kraj

Posledným podujatím Tatranského kultúrneho leta bude obľúbená dražba

účastníci Tatranskej dražby Foto: TASR/Zuzana Svitanová

Výťažok z dražby opäť poputuje na podporu športových klubov a telovýchovných jednôt, na činnosť s mládežou či hendikepovanými občanmi.

Tatranská Lomnica 31. augusta (TASR) - Tatranci aj tento rok ukončia kultúrne leto obľúbenou dražbou a programom plným zábavy.

V posledný augustový deň, v nedeľu 31. augusta popoludní sa v altánku lomnického parku v Tatranskej Lomnici uskutoční posledné podujatie zo seriálu Tatranského kultúrneho leta, ktorým sa mesto Vysoké Tatry usilovalo spríjemniť dovolenkové a prázdninové chvíle nielen domácim obyvateľom, ale aj návštevníkom. „Z predchádzajúcich viacžánrových podujatí sa nám osvedčilo situovať program na viacero pódií, aby sa mohli súčasne zabávať deti i dospelí,“ prezrádza zo zákulisia vedúci oddelenia kultúry a športu mesta Vysoké Tatry Ján Bendík.

Katarína Koščová
Foto: TASR/Karolína Lacová
Dve hodiny popoludní na hlavnom pódiu vystúpi Katka Koščová & Band. O hodinu neskôr sa rozbehne zábava spojená s dražením. „Pre fanúšikov dražby sme tento rok pripravili 51 produktov, o ktoré môžu zabojovať. Nájdete medzi nimi pobytové poukazy, skipasy, hokejky s podpismi Mariána Gáborika či Tomáša Kopeckého, alkoholické a vínne delikatesy, tablet i mobilný telefón. Čerešničkou na torte je osemdňový pobyt na ostrove Thassos pre dve osoby a množstvo ďalších zaujímavých produktov,“ priblížil Bendík.

Na záver hlavného programu vystúpi skupina Vidiek so spevákom Jankom Kuricom.

„Detské pódium pobeží vo vlastnom režime, kde sa vystrieda niekoľko rozprávkových postavičiek a na najmenších sa už teraz teší žonglér i kúzelník s primeranou dávkou interaktívnych súťaží,“ dodáva Bendík s tým, že celým programom bude divákov sprevádzať ostrieľaný moderátor Slavo Jurko.

Chýbať nebudú remeselníci a stánky s občerstvením.

„Výťažok z dražby opäť poputuje na podporu športových klubov a telovýchovných jednôt, na činnosť s mládežou, nezabudneme však aj na našich hendikepovaných občanov, ktorým sa takýmto spôsobom usilujeme každoročne pomáhať,“ uzavrel primátor mesta Ján Mokoš.