Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Prešovský kraj

Na Šariši sú prezidentské voľby pokojné

Na snímke občan vchádza do budovy STM - Múzea Solivar, kde sa nachádza volebná miestnosť v prvom kole prezidentských volieb v STM - Múzeu Solivar v Prešove 23. marca 2024. Foto: TASR - Veronika Mihaliková

Podľa zapisovateliek okresných volebných komisií v Bardejove, Stropkove a vo Svidníku rovnako nezaznamenali žiadne rušivé momenty.

Prešov 23. marca (TASR) - Prezidentské voľby v okresoch Prešov, Sabinov, Bardejov, Stropkov a Svidník sú pokojné. Jednotlivé okresné volebné komisie pre TASR potvrdili, že nezaznamenali žiadne komplikácie alebo incidenty.

"Priebeh je normálny a pokojný. Tým, že nám nebolo nič hlásené, išli sme na kontrolu, prejsť si pár okrskov a obcí," uviedla členka okresnej volebnej komisie v Prešove Iveta Kožuchová a doplnila, že do ich pôsobnosti patrí i okres Sabinov.

Podľa zapisovateliek okresných volebných komisií v Bardejove, Stropkove a vo Svidníku rovnako nezaznamenali žiadne rušivé momenty.

"Čo sa týka Prešovského kraja, situácia je pokojná, bez nejakého závažného narušenia verejného poriadku a bez nejakých závažných incidentov," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.