Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Vicestarostom bratislavskej Dúbravky bude M. Bohunský

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Chcem posilniť prácu v oblastiach, ktoré to potrebujú, čaká nás ekonomicky neľahké obdobie, priblížil svoje rozhodnutie starosta Martin Zaťovič.

Bratislava 20. decembra (TASR) – Novým vicestarostom bratislavskej Dúbravky sa stal Marián Bohunský. Úspešného kandidáta na poslanca v októbrových komunálnych voľbách a doterajšieho pracovníka Správy telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR Bratislavy si za svojho zástupcu vybral starosta Martin Zaťovič. "Bude ho zastupovať najmä v oblasti územného rozvoja, dopravy a športu," informovala samospráva.

"Chcem posilniť prácu v oblastiach, ktoré to potrebujú, čaká nás ekonomicky neľahké obdobie," priblížil svoje rozhodnutie Martin Zaťovič.

Pripomenul, že veľkou zmenou v oblasti dopravy by malo byť regulované parkovanie hlavného mesta v prvej dúbravskej zóne, k výzvam budúceho roka patrí tiež krajský projekt revitalizácie športového areálu Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej Karola Adlera, výstavba cyklotrás v spolupráci s hlavným mestom a finalizácia rozšírenia Harmincovej ulice.