Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Dolná Strehová plánuje rozšíriť kapacitu materskej školy novostavbou

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Vytvoriť plánujú dve samostatné oddelenia, ktorými budú triedy pre deti. Súčasťou novostavby sú okrem stavebnej časti napríklad vykurovanie, elektroinštalácia, fotovoltaické zariadenie i bleskozvod.

Dolná Strehová 13. marca (TASR) - Obec Dolná Strehová vo Veľkokrtíšskom okrese plánuje rozšíriť kapacitu svojej materskej školy výstavbou nového objektu. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že celková predpokladaná hodnota zákazky je 871.737 eur bez DPH.

Predmetom zákazky je zvýšenie kapacity materskej školy v Dolnej Strehovej novostavbou. Vytvoriť plánujú dve samostatné oddelenia, ktorými budú triedy pre deti. Súčasťou novostavby sú okrem stavebnej časti napríklad vykurovanie, elektroinštalácia, fotovoltaické zariadenie i bleskozvod. Opis obstarávania uvádza, že riešiť budú aj exteriér vrátane terasy a spevnených plôch.

Oznámenie informuje, že verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 15.000 eur. Podmienky jej zloženia alebo vrátenia sú uvedené v súťažných podkladoch. Obstarávanie je plne alebo čiastočne financované z fondov Európskej únie. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 2. apríla. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena.