Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Regióny

Doprava na D1 medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočne obmedzená

Ilustračné foto Foto: TASR

V piatok obmedzia vonkajší jazdný pruh z Bratislavy do Senca od 21.00 h až do pondelka 6.00 h. Zo Senca do Bratislavy obmedzia vonkajší jazdný pruh od piatku 19.00 h do nedele 14.00 h.

Bratislava 2. augusta (TASR) - Doprava na diaľnici D1 v úseku medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočné obmedzená. Dôvodom je uzávierka cesty pre opravu vozovky. TASR o tom informovala Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

Od piatka (3. 8.) tak budú obmedzenia v smere z Bratislavy do Senca na vonkajšom jazdnom pruhu od 21.00 h do pondelka (6. 8.) do 6.00 h. V opačnom smere zo Senca do Bratislavy zase čakajú vodičov obmedzenia tiež na vonkajšom jazdnom pruhu a to od piatka (17. 8.) od 19.00 h do nedele (19. 8.) do 14.00 h.

"Počas celého trvania čiastočnej uzávierky bude premávka presmerovaná do voľných jazdných pruhov," priblížil hovorca NDS Marcel Jánošík. Spoločnosť sa tak podľa jeho slov ospravedlňuje vodičom za znížený komfort pri využívaní diaľnice v Bratislavskom kraji. "Zároveň žiadame motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia," dodal Jánošík.