Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

EPERIA Shopping Mall otvára už tento piatok

EPERIA Shopping Mall Foto: J&T REAL ESTATE, a.s.

EPERIA Shopping Mall, dlho očakávané moderné nákupné centrum v metropole Šariša, slávnostne otvorí svoje brány pre verejnosť už tento piatok, 24. novembra.

Bratislava/Prešov 22. novembra (OTS) - Na ploche 22-tisíc metrov štvorcových sa budú môcť návštevníci tešiť z viac ako stovky obchodov svetoznámych značiek, zo širokej palety zákazníckych služieb, z pestrej ponuky reštaurácií či oddychových zón. V prešovskej EPERII budú môcť príjemne stráviť svoj voľný čas všetci bez rozdielu veku - rodiny z Prešova i jeho okolia.

Exkluzívne! Piatkové otvorenie s hviezdnym programom
EPERIA Shopping Mall otvára v piatok 24. novembra už o 9:00 h a hlavný program odštartuje popoludní o 13:00 h moderátorská dvojica Junior a Marcel. Väčších návštevníkov zabaví Street Dance Academy Laciho Strikea a tých menších populárny hudobno-zábavný projekt pre deti Paci Pac. „Očakávame návštevníkov z celého Slovenska, ale najmä pre Prešovčanov a ľudí z okolia sme na tento deň pripravili pestrý program s viacerými zvučnými menami predovšetkým zo slovenskej umeleckej scény. Nebudú chýbať interaktívne súťaže, autogramiáda, kozmetické či módne poradenstvo a nezabudli sme ani na tých najmenších,“ pozýva návštevníkov Juraj Marko, projektový manažér J&T REAL ESTATE.

Na prvej módnej adrese nesmie chýbať jedinečná módna prehliadka. Svoje aktuálne kolekcie predstavia vybrané módne značky. Exkluzívne sa predstaví aj známy módny návrhár Boris Hanečka s kolekciou inšpirovanou slovenským folklórom, v ktorej vzdáva hold tradičnej slovenskej výšivke a ľudovej tvorbe. V spolupráci s miestnou čipkárkou Janou Frajkorovou vytvoril špeciálny model šiat presne na mieru éterickej EPERIE. Šaty s motívom jahôd, ktoré sú prekladom z pôvodného názvu mesta Eperjes a nádhernej soľnobanskej čipky, na móle exkluzívne predvedie známa slovenská modelka Andrea Verešová.
EPERIA Shopping Mall
Foto: J&T REAL ESTATE, a.s.

Po vystúpení domácej prešovskej skupiny Komajota bude nasledovať slávnostné prestrihnutie pásky a oficiálne otvorenie. Ako sa na správnu oslavu patrí, nebude chýbať ani sladká jahodová torta. Unikátnym hlasom rozospieva všetkých speváčka Mária Čírová a slávnostný program uzavrie v súčasnosti najviac hrávaný spevák, skladateľ, textár a dokonca aj producent – Adam Ďurica, ktorý tento rok získal ocenenie OTO za speváka roka.

Počas celého dňa budú program spestrovať rôzne súťaže o hodnotné ceny, nebudú chýbať módni aj kozmetickí štylisti. To všetko a ešte oveľa viac zažijete už tento piatok 24. novembra.

EPERIA Shopping Mall: Vianoce, ako sa patrí
Prešov, ako posledné krajské mesto na Slovensku, bude mať od piatka svoje prvé moderné nákupné centrum. Jeho výstavba začala minulý rok v júni a svoje brány otvára nová módna adresa prvým návštevníkom už teraz v novembri. Exkluzivita celého projektu spočíva nielen v jeho rozsahu, ale aj v ponuke palety módnych značiek, ktoré EPERIA Prešovčanom prináša.
Ako novinky sa v meste predstavia značky H&M, C&A, Lindex, Ecco, A3Sport, Ziaja, Yves Rocher, či talianska značka SHERRI HILL, ktorá prichádza na Slovensko vôbec po prvýkrát. Zákazníci však budú môcť nakúpiť aj v už známych obchodoch ako New Yorker, Terranova, Bepon, Baťa, CCC Shoes & Bags, klenoty Aurum, Tescoma či 101 Drogerie. Okrem módy, kozmetiky a doplnkov budú v centre tiež veľké potraviny FRESH Supermarket a služby pošty, mobilných operátorov - Telekomu, Orangeu a O2, finančné služby v Slovenskej sporiteľni, Tatra banke a Poštovej banke. V modernom obchodnom dome majú svoje miesto samozrejme kaviarne a gastro prevádzky, medzi inými Café Dias, kubánsky bar La Cubanita, Sedliacky dvor alebo úplne nový reštauračný koncept Šariš. Návštevníkom je tiež k dispozícii bezplatná wifi. Do budúcnosti sa ráta s viacerými aktívnymi i oddychovými zónami pre deti i dospelých.