Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Miesto plné chutí, ktoré chutí

Foto: Steak House Maxim

Mesto Skalica – viac ako len Skalický trdelník.

Skalica 21. júna (OTS) - Domácimi dodnes prezývané Slobodné kráľovské mesto ponúka viac ako len krásnu prírodu, bohatú históriu či Skalický trdelník. Vinohradníckou oblasťou obklopený starý mlyn otvára dvere nielen Skaličanom, ale aj turistom, ktorí hľadajú pokoj spojený s nezabudnuteľným gurmánskym zážitkom. Presne takým je Steak House Maxim.
Foto: Steak House Maxim

Vstúpte s nami do nezameniteľného sveta chutných steakov a očarujúceho prostredia
Gurmáni, labužníci či kulinárski pôžitkári. Akékoľvek pomenovanie tých, ktorí milujú dobré jedlo a vedia si ho vychutnať spája jedna jediná vec – viera v to, že život chutí skvele a že ich zmysly sú darom, ktoré umožňujú si ho užívať naplno. Rovnako tomu verí aj Steak House Maxim a vďaka profesionálnym kuchárom prináša svojim hosťom spojenie jedinečných chutí, na ktoré tak rýchlo nezabudnú.
Foto: Steak House Maxim

„Zelené vajíčko“ nie je iba veľkonočnou súčasťou
Steak House Maxim si zakladá na inšpirovaní hostí a robí im radosť tým, že si môžu vďaka Big Green Egg vychutnať tie najlepšie a najpoctivejšie chute po celý rok. Vďaka dokonale izolovanému jedinečnému grilu, akým Big Green Egg je, si hostia vychutnávajú steaky v tej najvyššej kvalite a aj ten najnáročnejší milovník jedla si príde na svoje. „Tajnou“ ingredienciou kuchára sú bylinky, ktoré rastú v záhrade a potešia nielen jazyk, ale aj oko nejedného hosťa. Efektívne prúdenie vzduchu zabezpečí, že steaky zostanú šťavnaté a o ich chuti budete rozprávať priateľom a známym.
Foto: Steak House Maxim

Chutná večera je len začiatkom
Po dobrom jedle príjemne padne prechádzka v okolí. Panoráma mesta a pokojná atmosféra sú chvíľami, kedy si uvedomíte, že jeden deň jednoducho nestačí. Predĺžiť si gurmánsky zážitok a užiť si zaujímavosti Skalice môžete v Penzióne Golf Maxim, ktorý ponúka svojim hosťom komfortne vybavené izby s očarujúcim výhľadom na mesto alebo golfové ihrisko. Najlepším začiatkom dňa, po kvalitnom oddychu, bude osvieženie letnými kokteilmi či inými sezónnymi špecialitami na terase s vždy usmiatou obsluhou.
Foto: Steak House Maxim

Ak neviete, čo s víkendom, naplánujte si pobyt v útulnom penzióne, ktorý vás prekvapí priestorom, zábavou, milým personálom, ale najmä výbornou kuchyňou v Steak House Maxim.