Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Muž, ktorý zomrel v studni v Senici, bol policajt

Ilustračné foto Foto: TASR/Ján Siman

Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie.

Senica 16. júna (TASR) – Smrť dvoch ľudí, ktorí v Senici v sobotu 15. júna zahynuli pri páde do studne, vyšetruje polícia. Ako informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

K tragédii došlo v sobotu večer. Krátko pred 20. hodinou boli k prípadu privolaní hasiči. „Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že sa dve osoby nachádzajú asi v päťmetrovej hĺbke v nedýchateľnom prostredí. Obe osoby boli zo studne vytiahnuté bez známok života a aj napriek veľkej snahe záchranárov sa ich nepodarilo oživiť,“ informovala Zuzana Farkasová z Prezídia hasičského a záchranného zboru.

Podľa polície bola v studni nájdená 41-ročná žena a 30-ročný muž, ktorý pracoval ako policajný vyšetrovateľ na Okresnom riaditeľstve policajného zboru v Senici. „Za účelom stanovenia presnej príčiny úmrtia osôb bola nariadená pitva. Bližšie informácie k prípadu poskytneme neskôr, po dôkladnom zadokumentovaní a vykonaní potrebných procesných úkonov,“ dodala Linkešová.