Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Regióny

Na Koncerte pre Martinu a Jána vystúpia Korben Dallas aj K. Koščová

Archívna snímka. Foto: TASR - Pavol Zachar

Organizátori avizujú, že v prípade nepriaznivého počasia sa uskutoční vo viacúčelovej sále Obecného úradu Gregorovce.

Bratislava 22. apríla (TASR) - Festival Pohoda aj tento rok organizuje Koncert pre Martinu a Jána. Uskutoční sa v nedeľu 5. mája v areáli Základnej školy v Gregorovciach pri Prešove. Na koncerte vystúpi bratislavská kapela Korben Dallas a aktuálni držitelia ceny Radio_Head Awards speváčka Katarína Koščová a klavirista Daniel Špiner. TASR o tom informoval PR manažér Jozef Hámorský.

Pripomína, že 5. mája by Martina Kušnírová a Ján Kuciak oslavovali šieste výročie svadby. "Podujatie sa bude konať na symbolickom mieste, v centre Gregoroviec v areáli základnej školy, do ktorej chodila Martinka," spresňuje Hámorský k podujatiu, ktorého súčasťou bude aj diskusia.

"Piateho mája v roku 2018 mali Martina a Ján spojiť dve rodiny, ešte skôr však ich zákerná vražda spojila celé Slovensko. Chceme ukázať, že podstata tohto spojenia - zápas o pravdu a spravodlivosť - pretrvávajú," hovorí o koncerte Michal Kaščák.

Organizátori avizujú, že v prípade nepriaznivého počasia sa uskutoční vo viacúčelovej sále Obecného úradu Gregorovce. Vstup na podujatie je voľný. Koncert bude možné sledovať aj online na sociálnych sieťach festivalu.