Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Hasiči v Bratislavskom kraji riešia spadnuté stromy i zatopené pivnice

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

V úseku nepremáva ani mestská hromadná doprava (MHD).

Bratislava 14. januára (TASR) - Hasiči v Bratislavskom kraji momentálne zasahujú pri popadaných stromoch, odtrhnutých plechových prístreškoch či zatopených pivniciach. V teréne pomáha 40 hasičov. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Na operačné stredisko prijali hasiči v pondelok po 11.00 h volania o pomoc v prípade popadaných stromov, zatopených pivníc a odtrhnutých plechových prístreškov. "Hasičské jednotky doteraz zasahovali pri piatich popadaných stromoch, pri dvoch zatopených pivniciach a dvoch odtrhnutých plechových prístreškoch v Bratislavskom kraji," informovali TASR hasiči.

Na Košickej ulici spadol strom, blokovaný je smer na Most Apollo



V Bratislave na Košickej ulici za Dulovým námestím v smere na Most Apollo spadol strom. Blokuje oba jazdné pruhy. Informuje o tom na Twitteri Zelená vlna RTVS.

V úseku nepremáva ani mestská hromadná doprava (MHD). "Košická ulica v smere do Petržalky je momentálne neprejazdná. Autobusové linky 50 a 68 premávajú odklonom cez Miletičovu a Prievozskú," uviedol Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe.