Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na sídlisku Rozvoj horela pivnica, našli tam košickú bezdomovkyňu

"V suteréne bola jedna osoba intoxikovaná," uviedol pre TASR Miroslav Skička z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Levoča 17. marca (TASR) - Hasiči v noci na dnes zasahovali pri požiari pivnice bytového domu na sídlisku Rozvoj v Levoči. Nahlásili tam zadymenie priestorov.

"V suteréne bola jedna osoba intoxikovaná," uviedol pre TASR Miroslav Skička z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Ženu našli ležať na zemi, poskytli jej prvú pomoc a odovzdali ju do rúk záchrannej služby. Bola pri vedomí a čiastočne komunikovala. Išlo o bezdomovkyňu z Košíc, ktorá sa tam dostala z nevysvetliteľných príčin a chcela tam nocovať.

Hasiči odchytávali v noci v Prešove netopiera, ktorý vletel do detskej izby a ohrozoval deti. Vypustili ho do voľnej prírody. V Prešovskom kraji sa dnes v skorých hodinách udiala aj dopravná nehoda pri Zborove (okr. Bardejov). Skička informoval, že pri nej nebol nikto zranený.