Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

Na Zemplínskej Šírave vybrali tohtoročnú Miss plavky

Foto: TASR

Treba sa usmievať a chodiť vyrovnaná prezradila recept na úspech víťazka Katarína Horkuličová z Humenného.

Zemplínska Šírava 18. júla (TASR) - Zemplínska Šírava opäť ožila letnou krásou. V 20. ročníku Miss plavky sa predstavili aj tento rok v utorok (17. júla) večer krásne dievčatá. Víťazkou sa napokon stala Katarína Horkuličová z Humenného.

Katarína, ktorá navštevuje hodiny modelingu, svojmu víťazstvu veľmi neverila. Do súťaže ju prihlásila mama. "Nečakala som to, ale bolo to veľmi milé prekvapenie a som veľmi šťastná," vyznala sa po víťazstve. Ešte pouvažuje, či svoju krásu ďalej zúročí a prihlási sa aj do ďalších podobných súťaží. "Treba sa usmievať, chodiť vyrovnaná, a to myslím zabralo," prezradila recept na úspech úspešná misska v plavkách.

Organizátor súťaže Jozef Novák bol spokojný. "Na tejto súťaži je všetko tak, ako má byť - pekné dievčatá, letný večer, super hudba, super účinkujúci. Toto k Šírave patrí," zhodnotil. Každý rok sa podľa neho prihlásia iné krásky. "Nepoviem, že krajšie, je fakt ťažké z nich vyberať." Podľa neho majú súťažiace v plavkách ťažkú úlohu. "Prvýkrát stáť na pódiu a tváriť sa bez trémy je veľmi náročné," vysvetlil.

Tu bude player


Do súťaže sa tento rok zapojilo deväť mladých dievčat.