Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

FOTO: Na diaľničnom privádzači v Trenčíne sa čelne zrazili dve vozidlá

Štyri osoby utrpeli zranenia v stredu 18. apríla 2018 pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel na diaľničnom privádzači v Trenčíne. Na mieste zasahovalo šesť profesionálnych hasičov z Trenčína na dvoch kusoch techniky. Na snímke dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel na diaľničnom privádzači v Trenčíne. Foto: TASR - KR HaZZ Trenčín

Cestu v oboch smeroch uzavreli.

Trenčín 19. apríla (TASR) – Štyri osoby utrpeli zranenia v stredu (18.4.) pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel na diaľničnom privádzači v Trenčíne. Na mieste zasahovalo šesť profesionálnych hasičov z Trenčína na dvoch kusoch techniky.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, k nehode došlo v blízkosti miesta, kde polícia vyšetrovala nehodu ďalších dvoch vozidiel. Cestu v oboch smeroch uzavreli.

Štyri osoby utrpeli zranenia v stredu 18. apríla 2018 pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel na diaľničnom privádzači v Trenčíne. Na mieste zasahovalo šesť profesionálnych hasičov z Trenčína na dvoch kusoch techniky. Na snímke dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel na diaľničnom privádzači v Trenčíne.
Foto: TASR - KR HaZZ Trenčín

"Hasiči zabezpečili miesto udalosti a súčasne všetkým zraneným poskytli predlekársku prvú pomoc. Postupne po príchode troch posádok zdravotných záchranárov hasiči v súčinnosti so zdravotníkmi stabilizovali zranené osoby a transportovali ich do sanitných vozidiel. Následne všetky štyri postihnuté vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili prevádzkové kvapaliny," uviedol Petrík.