Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Regióny

Tragédia v Parchovanoch: Žiak neprežil pád zo strechy základnej školy

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Udalosťou sa zaoberá vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove, ktorý vedie vyšetrovanie pre trestný čin usmrtenia, potvrdila pre TASR hovorkyňa.

Parchovany 21. novembra (TASR) - V Parchovanoch v okrese Trebišov spadol v pondelok (20. 11.) zo strechy základnej školy 15-ročný žiak. Pri páde utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Na udalosť upozornil denník Nový Čas. Polícia pre TASR potvrdila, že prípad vyšetruje.

"Udalosťou sa zaoberá vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove, ktorý vedie vyšetrovanie pre trestný čin usmrtenia," potvrdila pre TASR košická krajská hovorkyňa Jana Mésarová. Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu aj s prihliadnutím na vek poškodenej osoby bližšie a podrobnejšie informácie k prípadu poskytovať nebude.

Na mieste zasahovali záchranári, ktorí chlapca previezli do nemocnice. "Pacient, žiaľ, napriek enormnej snahe zdravotníkov zraneniam podľahol," potvrdila pre TASR za trebišovskú nemocnicu PR špecialistka Penta Hospitals SK Bianka Krejčíová.