Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Prešove

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok (18.3.) popoludní na priechode pre chodcov na Ulici Štefánikovej v Prešove smerom na Ulicu Grešovú. Foto: TASR/KR PZ v Prešove

Doposiaľ nezistený chodec vo veku približne 15 rokov v bielej mikine s kapucňou na hlave vbehol do dráhy prichádzajúceho vozidla. Po zrážke chodec z miesta ušiel.

Prešov 21. marca (TASR) – Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok (18. 3.) popoludní na priechode pre chodcov na Ulici Štefánikovej v Prešove smerom na Ulicu Grešovú. TASR o tom vo štvrtok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Doposiaľ nezistený chodec vo veku približne 15 rokov v bielej mikine s kapucňou na hlave vbehol do dráhy prichádzajúceho vozidla. Po zrážke chodec z miesta ušiel. Chodec si tak nesplnil základnú povinnosť účastníka dopravnej nehody, a to zotrvať na mieste dopravnej nehody," uviedla Ligdayová.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody polícia žiada vodičov, ktorí v uvedenom dni a čase jazdili v tomto úseku, ako aj občanov nachádzajúcich sa v blízkosti miesta dopravnej nehody o poskytnutie informácií.

Svedkovia sa môžu prihlásiť na telefónnom čísle 0961 80 3514 alebo na čísle 158. Osobne je možné podať informácie na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.