Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

HĽADAJÚ SVEDKOV: V Bratislave narazil do dvoch áut, z miesta ušiel

Odbor dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v priebehu uplynulých dní v druhom bratislavskom okrese. Foto: TASR - KR PZ Bratislava

Stalo sa tak na Doležalovej ulici v Bratislave. Neznámy vodič spôsobil na vozidlách škodu vo výške 4000 eur.

Bratislava 7. novembra (TASR) - Odbor dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v priebehu uplynulých dní v druhom bratislavskom okrese. TASR informoval hovorca KR PZ Michal Szeiff.

"Podľa doterajších informácií sa doposiaľ neznámy vodič na Doležalovej ulici v čase medzi 17.00 h dňa 5. novembra do 6.55 h dňa 6. novembra pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho došlo k nárazu do dvoch zaparkovaných osobných motorových vozidiel značiek Opel Vectra a Toyota Corolla," uviedol Szeiff.

Odbor dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v priebehu uplynulých dní v druhom bratislavskom okrese.
Foto: TASR - KR PZ Bratislava

Nakoľko vodič podľa jeho slov po poškodení týchto vozidiel z miesta nehody odišiel, nesplnil si povinnosti účastníka dopravnej nehody. Poškodením bola na vozidlách spôsobená škoda vo výške 4000 eur.

Polícia v tejto súvislosti vyzýva svedkov, ktorí videli v uvedenom čase na danom úseku priebeh a okolnosti tejto udalosti, alebo disponujú informáciami, ktoré by prispeli k jej objasneniu, aby sa osobne prihlásili telefonicky na číslach 09610 / 80 32 557, 09610 / 80 21 405 alebo na bezplatnom čísle polície 158.