Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov nehody v bratislavskom Ružinove

Ilustračný záber. Foto: TASR/AP

Neznámy vodič mal na neznámom motorovom vozidle tmavej farby prechádzať po Galvaniho ulici smerom na Ivanskú cestu, nerešpektujúc červený signál svetelnej signalizácie.

Bratislava 15. novembra (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v nedeľu (12.11.) okolo 18.30 h neďaleko nákupného centra na Trnávke v bratislavskom Ružinove. Účastníkom bolo neznáme osobné auto tmavej farby a autobus linky č. 65. TASR o tom informoval bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mal neznámy vodič na neznámom motorovom vozidle tmavej farby prechádzať po Galvaniho ulici smerom na Ivanskú cestu, nerešpektujúc červený signál svetelnej signalizácie. "Vodič autobusu v snahe vyhnúť sa zrážke s vozidlom prudko zabrzdil, v dôsledku čoho jedna z cestujúcich padla a utrpela zranenie pravého ramena a sánky," uviedla Mihalíková.

Polícia preto hľadá svedkov, ktorí videli v uvedenom čase na uvedenom mieste priebeh a okolnosti tejto nehody, alebo majú informácie, ktoré by prispeli k jej objasneniu. Môžu sa prihlásiť osobne na odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave so sídlom na Osvetovej ulici, telefonicky na čísle 09610 32553 alebo na známom bezplatnom čísle polície 158.