Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Petržalke zomrel muž, ktorý vyskočil muž z okna ubytovne

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Polícia dostala necelú polhodinu po polnoci oznámenie o tom, že zo zatvoreného bytu v ubytovni kričí o pomoc žena.

Bratislava 22. júna (TASR) – V bratislavskej Petržalke riešila v prvých hodinách piatku polícia tragický prípad. Z okna bytu v ubytovni na Vilovej ulici vyskočil muž, ktorý podľahol zraneniam, spôsobenými pádom.

Polícia dostala necelú polhodinu po polnoci oznámenie o tom, že zo zatvoreného bytu v ubytovni kričí o pomoc žena. "Po príchode na miesto, preverení situácie a obavy o život a zdravie ženy, sa policajtom s použitím sily podarilo otvoriť dvere. Po vstupe do bytu našli na zemi ženu, ktorá im uviedla, že muž, ktorý sa s ňou nachádzal v byte, vyskočil z okna. Policajti slová ženy potvrdili a privolali záchranárov. Na asfaltovej ploche pred ubytovňou našli nehybné telo muža neznámej totožnosti. Ohliadajúci lekár konštatoval u muža smrť a odporučil vykonať pitvu," priblížila situáciu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

"Ženu zdravotníci na mieste ošetrili, pre potreby ďalších vyšetrení ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc," dodala. Polícia už v prípade začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.