Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Regióny

VIDELI STE ICH? Polícia hľadá dievčatá z reedukačného centra v Levoči

Na snímke hľadaná Petra Andrejcová. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Akékoľvek informácie o hľadaných osobách môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo linky 158.

Levoča 3. februára (TASR) – Polícia pátra po 17-ročnej Kristíne Krakovskej z Ružomberka, 17-ročnej Petre Andrejcovej z Popradu, 16-ročnej Beáte Čipčalovej zo Zvolenskej Slatiny a 16-ročnej Vanese Turtákovej z Košíc. TASR o tom informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová s tým, že všetky dievčatá sú chovankyne reedukačného centra v Levoči.

Ako ďalej ozrejmila hovorkyňa, nezvestné sú od utorka (2. 2.), keď sa nevrátili z vianočných prázdnin do reedukačného centra. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestné osoby nepodarilo vypátrať.

Andrejcová je štíhlej postavy, vysoká 161 centimetrov, má hnedé oči a tmavohnedé krátke kučeravé vlasy.

Čipčalová meria 154 centimetrov, je štíhlej postavy, má hnedé oči a hnedé rovné vlasy, dlhé po lopatky.

Na snímke hľadaná Beáta Čipčalová.
Foto: TASR - KR PZ v Prešove


Turtáková je takisto štíhlej postavy s výškou 162 centimetrov, má tmavohnedé oči a hnedé rovné vlasy, dlhé po plecia. Na brade má jazvu.

Akékoľvek informácie o hľadaných osobách môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo linky 158, prípadne formou správy na policajnej stránke na sociálnej sieti.