Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej Ivete Berkyovej z obce Lupoč

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Ivete Berkyovej z obce Lupoč v okrese Lučenec, ktorá je nezvestná od 13. septembra 2017. Foto: TASR/KR PZ v Nitre

Nezvestná žena sa pravdepodobne pohybuje v spoločnosti svojho priateľa 18-ročného Kristiána Sebastiána Samuela Ďuráka z obce Práznovce v okrese Topoľčany.

Topoľčany 17. septembra (TASR) - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Ivete Berkyovej z obce Lupoč v okrese Lučenec, ktorá je nezvestná od 13. septembra. Ako TASR informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, v ten deň ju matka videla naposledy pred Strednou zdravotnou školou v Lučenci, odkiaľ odišla na neznáme miesto a do dnešnej doby nepodala o sebe žiadne informácie.

Nezvestná žena sa pravdepodobne pohybuje v spoločnosti svojho priateľa 18-ročného Kristiána Sebastiána Samuela Ďuráka z obce Práznovce v okrese Topoľčany. "Mladá žena je vysoká 160 centimetrov, má plnoštíhlu postavu, hnedé vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala na sebe čiernu mikinu s kapucňou, čiernu riflovú sukňu, čierne dierkované pančuchy, čierne tenisky a fialový ruksak značky Adidas. Zvláštny znamením je, že nad hornou perou má piercing, guličku z bieleho kovu," povedala Čuháková.