Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

PREŠOV: Deň polície bude pred mestskou halou

Pozvánka na Deň polície. Foto: Daniel Džobanik

O dobrú náladu sa postarajú Hudba Ministerstva vnútra SR, skupiny IMT Smile, Kandráčovci, PUĽS, tanečná skupiny Grimmy, skupina historického šermu Cohors Prešov.

Prešov 14. septembra (TASR/Teraz.sk) – Ukážky policajných zásahov a techniky si môže verejnosť pozrieť vo štvrtok 14. septembra počas Dňa polície v Prešove pred Mestskou halou na Ulici Jána Pavla II. Program sa začína od 9.30 h. Diváci budú môcť sledovať ukážky policajných zásahov s pomocou vrtuľníka, vozidiel, psovodov a pripravený je tiež kultúrny program.

Podujatie bude mať aj zábavnú časť. Predstavia sa herci zo seriálu Profesionáli. O dobrú náladu sa postarajú Hudba Ministerstva vnútra SR, skupiny IMT Smile, Kandráčovci, PUĽS, tanečná skupiny Grimmy, skupina historického šermu Cohors Prešov.

Dopravný podnik mesta Prešov poskytne na miesto podujatia a späť bezplatnú kyvadlovú prepravu v čase od 11.00 do 17.20 h. Linky č. 5, 5D, 34, 38 budú obsluhovať všetky zastávky mestskej hromadnej dopravy na trase Trojica, Hlavná, Čierny most, Škultétyho, Mestská hala a späť po uliciach Obrancov mieru a Levočská až po Trojicu.

Na Ulici 17. novembra (pred križovatkou so Škultétyho ulicou) bude zriadená dočasná zastávka MHD.

Informácie sú zverejnené na webstránke mesta Prešov.