Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 13. máj 2024Meniny má Servác
< sekcia Regióny

Pri dopravnej nehode na D1 sa dve osoby stredne ťažko zranili

Dopravná nehoda na 41. kilometri diaľnice D1 Foto: TASR/KR PZ Trnava

Dnes ráno o 5.21 h došlo k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel VW Caravelle a Ford Galaxy. Na mieste udalosti zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru.

Voderady 8. augusta (TASR) - Na diaľnici D1, na 41. kilometri v smere na Bratislavu pri obci Voderady došlo dnes ráno o 5.21 h k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel VW Caravelle a Ford Galaxy. Na mieste udalosti zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). TASR informoval zastupujúci hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Marian Bugár.

"Pri nehode sa zranilo sedem ľudí, dve osoby utrpeli stredne ťažké zranenia a päť osôb vyviazlo s ľahkými zraneniami," priblížil Bugár s tým, že príslušníci poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel Záchrannej zdravotnej služby. Súčasne zabezpečili autá proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. "Jedno vozidlo sa nachádzalo na cestnej komunikácii a druhé mimo cesty," uviedol.

Podľa vedúceho zmeny operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Ľubomíra Vričana cesta bola prejazdná len v ľavom jazdnom pruhu, dopravu riadila polícia. "Daný úsek je od 08.10 h plne prejazdný," konštatoval. Dodal, že príčina nehody je v štádiu vyšetrovania.