Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

V Bánovciach nad Bebravou pribudli ďalšie stojiská na nádoby na odpad

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Hana Štefánková

Prvé z troch krytých stojísk kontajnerov osadila samospráva na Sládkovičovej ulici 1172, slúžiť bude pre obyvateľov tohto bytového domu i domu číslo 1176 na Hollého ulici.

Bánovce nad Bebravou 19. decembra (TASR) - Mesto Bánovce nad Bebravou vybudovalo ďalšie kryté stojiská na nádoby na odpad. Stojiská pribudli postupne v uplynulých dňoch v troch lokalitách mesta, slúžiť budú pre obyvateľov viacerých bytových domov. Informovala o tom bánovská radnica v tlačovej správe.

Prvé z troch krytých stojísk kontajnerov osadila samospráva na Sládkovičovej ulici 1172, slúžiť bude pre obyvateľov tohto bytového domu i domu číslo 1176 na Hollého ulici. Ďalšie stojisko pribudlo na Trenčianskej ceste a využívať ho budú obyvatelia bytových domov číslo 599, 600 a 601.

Odpad do krytého stojiska na Kukučínovej ulici budú po novom odovzdávať i obyvatelia vybraných bytových domov na Kukučínovej ulici a Ulici Matice slovenskej.

Výstavbou krytých stojísk chce samospráva predovšetkým zamedziť odpadovej turistike a prispievať k zlepšeniu poriadku na sídliskách. Obdobné stojiská sa nachádzajú už vo viacerých lokalitách Bánoviec nad Bebravou.