Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

STREĽBA V PETRŽALKE: Polícia pátra po strelcovi, môže byť ozbrojený

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Všetky informácie o pohybe uvedenej osoby žiadame oznámiť na číslo 158, vyzýva polícia na sociálnej sieti.

Bratislava 22. mája (TASR) - V bratislavskej Petržalke sa v stredu poobede strieľalo. TASR to potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková bez ďalších podrobností.

"Žiadne bližšie informácie, vzhľadom na prvotné neopakovateľné úkony, nie je možné poskytnúť. Tiež sa vyhodnocujú na to, aby mohol byť zakvalifikovaný ten čin," povedala Mihalíková. Keď to procesná situácia dovolí, polícia poskytne ďalšie informácie.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová potvrdila, že na mieste zasahujú zdravotnícki záchranári.

Podľa televízie Markíza sa mal incident stať pred policajnou stanicou na Holíčskej ulici a vyžiadal si jedného postreleného.

Zraneného muža po streľbe v Petržalke previezli do nemocnice


V bratislavskej mestskej časti Petržalka, na Holíčskej ulici, došlo v stredu krátko pred 16.00 h k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Pre TASR to potvrdila polícia i záchranári.

"Policajti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a vzhľadom k tomu, aby nedošlo k ich zmareniu, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová potvrdila zásah záchranárov, ktorých vyslali k zranenému mužovi. "Ošetrili ho a v stabilizovanom stave previezli do jednej z bratislavských nemocníc," spresnila.

Zranený muž po streľbe v Petržalke je v kritickom stave


Zranený muž po stredajšej streľbe v bratislavskej mestskej časti Petržalka je v kritickom stave. Do nemocnice bol privezený popoludní so strelným poranením hrudníka. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

"Pacient je aktuálne v kritickom stave, bol uvedený do umelého spánku. Momentálne sú mu realizované všetky potrebné vyšetrenia, ktorými môžu naši lekári vylúčiť iné poranenia," spresnila hovorkyňa.

V bratislavskej Petržalke, na Holíčskej ulici, došlo v stredu krátko pred 16.00 h k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. "Policajti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a vzhľadom k tomu, aby nedošlo k ich zmareniu, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Polícia pátra pre streľbu v Petržalke po Dušanovi Jakubíkovi, môže byť ozbrojený


Polícia vyhlásila v súvislosti so stredajšou streľbou v bratislavskej mestskej časti Petržalka mimoriadne pátranie po 43-ročnom Dušanovi Jakubíkovi z Petržalky. Polícia upozorňuje, že ide o nebezpečného páchateľa, ktorý môže byť ozbrojený.

"Všetky informácie o pohybe uvedenej osoby žiadame oznámiť na číslo 158," vyzýva polícia na sociálnej sieti. Hľadaný muž je vysoký približne 180 centimetrov. V čase incidentu bol podľa polície v tmavom oblečení, mal maskáčové nohavice tzv. kapsáče a na hlave mal kapucňu i šiltovku.

V bratislavskej Petržalke, na Holíčskej ulici, došlo v stredu krátko pred 16.00 h k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. "Pacient je aktuálne v kritickom stave, bol uvedený do umelého spánku. Momentálne sú mu realizované všetky potrebné vyšetrenia, ktorými môžu naši lekári vylúčiť iné poranenia," povedala pre TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.