Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V Skalici je treba počítať s výraznými dopravnými obmedzeniami

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Od piatka 20. do nedele 22. septembra sa v meste totiž uskutoční festival Skalické dni.

Skalica 19. septembra (TASR) – V Skalici sa od piatka 20. septembra do nedele 22. septembra uskutoční festival Skalické dni. Počas nich musia návštevníci podujatia a obyvatelia Skalice počítať s dopravnými obmedzeniami. Informuje o tom webová stránka mesta.

Z dôvodu prípravy podujatia nastanú viaceré dopravné obmedzenia v centre mesta. Už od stredy (18. 9.) je uzavreté Námestie slobody, časti ulíc Jatočná a Štefánikova s obchádzkou cez ulice Potočná, Jednoradová a Mýtna, v opačnom smere po uliciach Gorkého, Kollárova a Potočná. Od štvrtka 20.00 h platí uzávierka pre Kráľovskú ulicu a časť ulice Gorkého.

Od piatka (20. 9.) 22.00 h do pondelka (23. 9.) do 22.00 h bude pre dopravu úplne uzatvorená centrálna mestská zóna. "Obchádzka bude vyznačená prenosným dopravným značením a povedie po uliciach Koreszkova, Hollého, Jednoradová, Mýtna, Vally, Pod Kalváriou a Pplk. Pľjušťa. Na trase obchádzky nebude možné parkovať," uvádza sa na webovej stránke mesta.

Pre ohňostroj na Základnej škole (ZŠ) Strážnická budú v piatok (20. 9.) v čase od 19.20 h do 24.00 h uzatvorené ulice v okolí ZŠ, obchádzka bude riešená po okolitých uliciach.

Pre návštevníkov Skalických dní sú zabezpečené záchytné bezplatné parkoviská na panelových plochách v areáli železničnej stanice, na trávnatej ploche Záhradná a Pelíškova s vjazdom od dopravného ihriska popri potoku a výjazdom na uliciach Horská a Pod Kalváriou.