Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Víkend bude v Inchebe patriť motorkárom

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo/Remy de la Mauviniere

Okrem motocyklov, z ktorých mnohé fascinujú svojimi parametrami, prezentujú vystavovatelia aj široký výber motocyklového oblečenia, rôznych doplnkov a ochranných prvkov.

Bratislava 16. marca (TASR) - Tento víkend bude v bratislavskej Inchebe patriť motorkárom.

Podľa meteorológov má byť v nasledujúcich dňoch jarné pekné počasie a spoločnosť Incheba pripravila víkendové prekvapenie pre tých, ktorí svoju motorku nenechajú doma.

Všetci návštevníci, ktorí prídu na výstavisko v sobotu a v nedeľu na motocykli, majú vstup aj parkovné zadarmo. Voľnočasové výstavy Motocykel, Boat show, Cyklo show a Rybárstvo sú v plnom prúde už od štvrtka. Podujatia so silným zastúpením vystavujúcich značiek a mnohými zaujímavými premiérami sa už tešia rekordnej návštevnosti.

Na výstavách Motocykel, Boat show (lode), Cyklo show (bicykle) a Rybárstvo a voľný čas, ktoré potrvajú do 18. marca, vystavuje 138 vystavovateľov z Českej republiky, Chorvátska, Maďarska, Nemecka, Pakistanu, Poľska, Talianska, Rakúska a Slovenska.

Okrem motocyklov, z ktorých mnohé fascinujú svojimi parametrami, prezentujú vystavovatelia aj široký výber motocyklového oblečenia, rôznych doplnkov a ochranných prvkov.

Galéria: Výstava motocyklov a lodí




Návštevníci môžu vidieť nielen sériovo vyrábané motocykle, ale aj lahôdky vyhotovené špeciálne podľa predstáv ich majiteľov. Medzi zaujímavosti tohtoročnej výstavy patrí aj vzácny stroj patriaci majstrovi sveta Caseymu Stonerovi.

V areáli bratislavskej Incheby sa dnes začala štvorica výstav určených pre fanúšikov aktívneho využívania voľného času, ako aj pre milovníkov dvojstopových vozidiel - motocyklov.

Video: Boatshow - výstava lodí a lodného príslušenstva

Tu bude player

Video: Výstava motocyklov

Tu bude player