Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vrábľania môžu cez internet nahlasovať výtlky na cestách

Zima vo Vrábľoch. Foto: Paulína

Diskusný formulár, prostredníctvom ktorého je možné jamy na cestách nahlásiť, bude na webovej stránke mesta do 31. marca. Mesto zverejnilo výzvu vo štvrtok 18. januára.

Vráble 19. januára (TASR) – Vrábeľská radnica zapojí aj tento rok obyvateľov mesta do monitorovania stavu komunikácií. Výtlky na cestách a chodníkoch môžu ľudia nahlasovať prostredníctvom mestskej webovej stránky.

Magistrát už na nej zverejnil formulár, prostredníctvom ktorého je možné nahlásiť jamy a výtlky, ktoré treba opraviť. Ako informoval mestský úrad, potrebné je uviesť aj bližšiu špecifikáciu, podľa ktorej by sa dalo poškodenie na ceste lokalizovať.

„Treba uviesť číslo domu, charakteristiku okolia, prípadne ďalšie údaje. Pomôžeme si tým navzájom pri jazde našimi vozidlami, ale pomôžeme i pri identifikácii výtlkov pre prípadné opravy. Mesto má výtlky zmapované, chceme sa však ubezpečiť, že vieme o všetkých, ktoré je potrebné opraviť,“ uvádza radnica na svojej webovej stránke.

Diskusný formulár, prostredníctvom ktorého je možné jamy na cestách nahlásiť, bude na webovej stránke mesta do 31. marca. Mesto zverejnilo výzvu vo štvrtok 18. januára. Magistrát v nej okrem iného pripomenul občanom, aby sa obmedzili iba na upozorňovanie nedostatkov na komunikáciách. „V prípade akéhokoľvek komentára nebude príspevok sprístupnený verejnosti,“ informovala radnica.