Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Železnice plánujú na budúci týždeň výluku, opravia priecestie v Brezne

Brezno Foto: Tablet.TV

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dôjde v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť.

Brezno 22. septembra (TASR) – Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) od utorka (26.9.) začnú s rekonštrukciou priecestia v úseku Brezno-Halny – Brezno. Oprava priecestia, ktorého technický stav sa zhoršuje, si bude vyžadovať výluku dopravy. TASR o tom dnes informoval Dávid Bozsaky zo ŽSR.

"Priecestie sa nachádza v meste Brezno na Kuzmányho ceste. Cestná uzávierka priecestia potrvá nepretržite od 26. septembra od 7.30 h do 29. septembra do 8.00 hod. Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajný medzistaničný úsek, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou," spresnil Bozsaky.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dôjde v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu.