Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V parku v Žiari nad Hronom pribudnú nové orientačné tabule

Ilustračná snímka. Foto: FOTO TASR/Alexandra Moštková

Park Štefana Moysesa sa stal v posledných rokoch v meste vyhľadávanou lokalitou. Poskytuje široké možnosti oddychu a zábavy nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre športovcov.

Žiar nad Hronom 23. februára (TASR) - V žiarskom Parku Štefana Moysesa pribudnú v budúcnosti nové informačno-orientačné tabule. Podľa primátora Petra Antala majú byť pomocou najmä pre tých, ktorí sem chodia z okolia.

"Prichádza sem stále viac návštevníkov. Zo všetkých strán chceme jasne označiť, čo sa v areáli nachádza. Je tam sad, kúpalisko, minizoo či športoviská," podotkol Antal.

Na doplnenie informačno - orientačných tabúľ schválili vo štvrtok (22.2.) žiarski poslanci v prvej zmene rozpočtu mesta na rok 2018 zvýšenie výdavkov v sume 5000 eur.

Park Štefana Moysesa sa stal v posledných rokoch v meste vyhľadávanou lokalitou. Poskytuje široké možnosti oddychu a zábavy nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre športovcov. Okrem minizoo, detského ihriska či workoutových prvkov sa tu nachádza aj novozaložený sad s pôvodnými ovocnými drevinami, zrekonštruovaný historický pavilón či drevený altánok, kde sa konajú sobáše.