Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Regióny

Počas kontroly v okrese Bánovce nad Bebravou zistili desať priestupkov

Ilustračná snímka. Foto: FOTO TASR

Počas akcie polícia skontrolovala viac ako 30 vodičov, pričom zistila desať priestupkov, ktoré vyriešila v blokovom konaní.

Bánovce nad Bebravou 29. júla (TASR) - Policajti zistili u vodičov počas štvrtkovej (28.7.) osobitnej kontroly v okrese Bánovce nad Bebravou desať priestupkov. Jednému z cyklistov namerali v dychu viac ako jedno promile alkoholu. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Účastníkov cestnej premávky v Bánovskom okrese kontrolovali policajti v rámci plánu na zabezpečenie letnej turistickej sezóny s cieľom ovplyvnenia ich disciplíny, ako aj nepriaznivého vývoja dopravnej nehodovosti. "Kontrolu zamerali na dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov a iných omamných látok vodičmi, dodržiavanie maximálnych povolených rýchlostí jazdy a pravidiel cestnej premávky nemotorovými účastníkmi," uviedli policajti.

Počas akcie polícia skontrolovala viac ako 30 vodičov, pričom zistila desať priestupkov, ktoré vyriešila v blokovom konaní. "U jedného cyklistu policajti zistili, že viedol bicykel pod vplyvom alkoholu a namerali mu hodnotu 1,13 promile alkoholu v dychu. Priestupok bude riešený v správnom konaní," dodala polícia.