Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Električka zrazila 36-ročného Bratislavčana, zraneniam podľahol

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Jakub Kotian

Pri zrážke utrpel muž devastačné zranenia, následkom ktorých počas prevozu do nemocnice podľahol.

Bratislava 23. novembra (Teraz.sk/TASR) - V koľajisku električkovej trate na Ružinovskej ulici v blízkosti Štrkoveckého jazera v Bratislave došlo vo štvrtok dopoludnia k stretu električky a 36-ročného Bratislavčana. Polícia pôvodne informovala, že vek mladého muža bol 26 rokov, na sociálnej sieti však spresnila, že mladík mal 36 rokov. Pri zrážke utrpel muž devastačné zranenia, následkom ktorých počas prevozu do nemocnice podľahol. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. V tejto súvislosti už poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "V prípade, ak vyšetrovanie preukáže, že si muž privodil smrť sám, bude trestné stíhanie v súlade s trestným poriadkom zastavené," uviedla Slamková.

Električky linky číslo 8 a 9 boli od 10.25 h odklonené z Trnavského mýta smer Astronomická po Vajnorskej, linka 8 na Železničnú stanicu Nové Mesto a linka 9 do vozovne Jurajov dvor. Električky už v tejto lokalite opäť premávajú.