Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

FOTO: VYUŽIL NEPOZORNOSŤ: V trafike vo Zvolene ukradol hotovosť

Policajti vo Zvolene vyšetrujú prípad krádeže finančnej hotovosti v jednej zo zvolenských trafík a o pomoc žiadajú aj verejnosť. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Zatiaľ čo sa predavačka venovala v jednej časti predajni zákazníkom, neznámy páchateľ ukradol z pokladne, ktorá sa nachádzala za predajným pultom, finančnú hotovosť 270 eur.

Zvolen 24. septembra (TASR) - Policajti vo Zvolene vyšetrujú prípad krádeže finančnej hotovosti v jednej zo zvolenských trafík a o pomoc žiadajú aj verejnosť. Ako v pondelok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, neznámy páchateľ 24. augusta využil nepozornosť predavačky a v tabakovej trafike na Sládkovičovej ulici vo Zvolene odcudzil finančnú hotovosť 270 eur.

Zatiaľ čo sa predavačka venovala v jednej časti predajni zákazníkom, neznámy páchateľ ukradol z pokladne, ktorá sa nachádzala za predajným pultom, finančnú hotovosť 270 eur. V predajni sa v tom čase nachádzalo viacej osôb a nie je vylúčené, že spolupracovali s páchateľom.

Neznámy páchateľ 24. augusta 2018 využil nepozornosť predavačky a v tabakovej trafike na Sládkovičovej ulici vo Zvolene odcudzil finančnú hotovosť 270 eur.
Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

"Žiadame občanov, ak podozrivého muža v šiltovke spoznali, prípadne aj iné osoby, ktoré nám môžu pomôcť ako svedkovia, aby akékoľvek informácie oznámili na čísle 158, prípadne aj na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru," dodala Faltániová.