Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

EXTRA zľava 10 % počas Black Friday? Jedine v DATARTe!

Foto: DATART

Black Friday je v plnom prúde a vy máte v týchto dňoch jedinečnú možnosť uplatniť si extra zľavu aj na už zlacnené elektro.

Bratislava 20. novembra (OTS) - DATART postupne odkrýva predvianočné prekvapenia a práve extra zľava je jedno z nich. A nielen to. Tešiť sa môžete na ďalšiu nádielku zliav a výhod.

Kto nemiluje obdobie zliav? Príďte si užiť nákupy do DATARTu, ktorý svoje zásoby prispôsobil zvýšenému záujmu zákazníkov pred Vianocami. Stačí zájsť do najbližšej predajne alebo kliknúť na e-shop a odniesť si domov svojho favorita. Ak chcete kúpiť elektro za najlepšiu cenu, DATART vás v ponuke nenechá tápať. Okrem toho, že pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje prehľad TOP produktov, ktoré nájdete v bezkonkurenčných zľavách, môžete využiť hneď niekoľko benefitov, ktoré v tomto období ponúka. Ste zvedaví, ktoré to sú?

Využite extra zľavu na už zľavnený spotrebič
V období od 19. – 21. novembra 2023 máte v DATARTe jedinečnú príležitosť využiť extra zľavu 10 % aj na už zlacnené elektro v rámci akcie Black Friday. „Oplatí sa sledovať našu ponuku počas celého mesiaca november, pretože okrem zliav na produkty máme pre našich zákazníkov pripravené rôzne zaujímavé benefity. Jedným z nich je práve extra zľava na už zľavnený tovar, ale aj výhodné splátky,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu Sabina Boudová.
Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART
Foto: DATART




Splátky s nulovým úrokom?
Ak vás lákajú nákupy zo sveta elektra, jednou z možností je nákup na splátky. Je to perfektný spôsob ako využívať svoj vysnívaný spotrebič ihneď a pohodlne ho splácať. Navyše Quatro ponúka do konca decembra všetkým zákazníkom DATARTu skvelý benefit, ktorý sa oplatí využiť. Ak stihnete splatiť celú sumu za tovar do 6 mesiacov, splátku máte s nulovým úrokom. Vyberte si z malých či veľkých spotrebičov, spotrebičov slúžiacich na starostlivosť o telo, pomocníkov do kuchyne, telefónov, notebookov alebo hracích konzol a užívajte si všetky výhody nákupu na splátky v DATARTe.

Obľúbené služby sú v DATARTe stále k dispozícii
Nechajte si poradiť od odborníkov vo všetkých predajniach DATART a kúpte si elektrospotrebič, ktorý dokonale vyhovie vašim nárokom. Strácate sa v širokej ponuke? V rámci CHYTRARTu vám v predajniach DATART poskytnú elektrošpecialisti kvalitné a zrozumiteľné poradenstvo a odpovedia na všetky otázky ohľadom vami vybraného spotrebiča. Okrem CHYTRARTu nájdete v ponuke služieb DATARTu aj RÝCHLART – možnosť vyzdvihnutia produktu do 30 minút od objednania zadarmo na ktorejkoľvek predajni DATART – a DOPRAVART – doručenie produktu do domácnosti spojené s kompletnou inštaláciou, sprevádzkovaním a vynesením starého spotrebiča na ekologickú likvidáciu. S DATARTom sa nakupuje jedna radosť.