Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Slovensko

Milanová: Zvažujem, či pokračovať v politike alebo dopriať čas rodine

Na archívnej snímke dočasne poverená ministerka kultúry SR Natália Milanová. Foto: TASR - Martin Baumann

Kandidovať v nasledujúcich predčasných parlamentných voľbách neplánuje dočasne poverený minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan.

Bratislava 12. apríla (TASR) - Dočasne poverená ministerka kultúry SR Natália Milanová sa ešte definitívne nerozhodla, či bude pokračovať v politike aj po septembrových voľbách. Uistila však, že na svojej príslušnosti k OĽANO nemá dôvod nič meniť.

"Musím povedať, že toto obdobie bolo veľmi náročné a aj preto sa núka otázka, či by si nemal človek dopriať viac oddychu a času pre rodinu," priznala po stredajšom rokovaní vlády. V prípade pokračovania "politické tričko" meniť nemieni. "Som stále v OĽANO a zostávam tam," dodala.

Kandidovať v nasledujúcich predčasných parlamentných voľbách neplánuje dočasne poverený minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan. Definitívne vyjadrenie neurobil dočasne poverený minister vnútra Roman Mikulec, dočasne poverený minister spravodlivosti Viliam Karas v polovici marca uviedol, že si zatiaľ nevie predstaviť svoju budúcnosť v straníckej politike.