Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Slovensko

Obyčajný poslanec Škripek karhal plénum za hrubé správanie

Foto: TASR/Pavel Neubauer

Myslí si to ich kolega z klubu OĽaNO Branislav Škripek, ktorý plénum za nevhodné správanie dnes kritizoval. Dotklo sa ho, že poslanci sa navzájom zhadzujú a sú na seba hrubí.

Bratislava 1. augusta (TASR) - Poslanci Národnej rady SR sa k sebe nesprávajú pekne. Myslí si to ich kolega z klubu OĽaNO Branislav Škripek, ktorý plénum za nevhodné správanie dnes kritizoval.

Dotklo sa ho, že poslanci sa navzájom zhadzujú a sú na seba hrubí. Podľa neho to v žiadnom prípade nie je v poriadku. Podľa Škripeka to vplýva aj na národ, ktorý správanie sa členov snemovne sleduje. "Národ nás pozoruje a je hrubý a správa sa rovnako ako my tu," upozornil svojich kolegov obyčajný poslanec.

V pléne sa momentálne veľa hovorí o ekonomických opatreniach, ktoré majú riešiť situáciu Slovenska. Škripek však nevidí riešenie problémov slovenského národa len v ekonomike. Myslí si, že treba niečo robiť s morálkou. "Kým v tejto krajine nebude vládnuť morálka, bude sa kradnúť a nebude to v poriadku," poučil zákonodárny zbor.