Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Tréner Evertonu Allardyce reagoval na kritiku fanúšikov

Sam Allardyce, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Fanušíkom Evertonu sa nepozdáva herný prejav tohto futbalového tímu pod vedením trénera Allardyceho.

Londýn 24. apríla (TASR) - Futbalisti Newcastlu United prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu, keď v pondelňajšom stretnutí 35. kola Premier League prehrali na ihrisku Evertonu 0:1. O jediný gól do siete slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku sa postaral v 51. minúte prudkou strelou zblízka Theo Walcott.

Pre Walcotta to bol prvý gól od januára a po ňom sa Everton dostal na ôsmu priečku tabuľky. Newcastle je desiaty. Tréner "Toffees" Sam Allardyce v pozápasovom hodnotení reagoval na kritiku fanúšikov, ktorým sa nepozdáva herný prejav pod jeho vedením. "Neviem, čo sa im nepáči na našom štýle. Nemyslím si, že je tu veľa miesta na kritiku. Bolo tam niekoľko nepresností, ale okrem poslednej desaťminútovky sme dominovali. O našom víťazstve nebolo pochýb," vyjadril sa Allardyce pre BBC.

Newcastle má istotu záchrany, preto trénera hostí Rafaela Beniteza prehra ani veľmi nemrzela. "Som spokojný s nasadením hráčov. Čakal som, že v záverečnej tretine zápasu sa zlepšíme, no nestalo sa a to bol rozdiel. Sme však silní, splnili sme cieľ zachrániť sa v Premier League a s tým môžeme byť naozaj spokojní," povedal Španiel.