Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Atalanta Bergamo remizovala v 7. kole Serie A s Juventusom 0:0

Futbalista Ademola Lookman (vľavo) z Atalanty a Federico Chiesa z Juventusu Turín počas zápasu 7. kola talianskej Serie A Atalanta Bergamo - Juventus Turín 1. októbra 2023 v Bergame. Foto: TASR/AP

Udinese remizovalo s Janovom 2:2.

Rím 1. októbra (TASR) – Futbalisti Atalanty Bergamo remizovali v nedeľňajšom zápase 7. kola talianska Serie A s Juventusom Turín 0:0. V priamom súboji o štvrté miesto si tak udržali jednobodový náskok hostia.

Udinese remizovalo s Janovom 2:2. O deľbe bodov rozhodol v nadstavenom čase vlastný gól Alana Matturra z Janova a domáci udržali remízu aj napriek vylúčeniu Sandiho Lovriča. Udinese figuruje naďalej na dvanástom mieste, o bod pred Veronou, ktorá má zápas k dobru. Udinese je sedemnáste.

Bologna si poradila s Empoli 3:0, všetky góly domácich strelil Riccardo Orsolini a otvoril si tak strelecký účet v tejto sezóne. Jeho tím zvíťazil prvýkrát po troch zápasoch a posunul sa na ôsme miesto pred nováčika Frosinone, ktoré má zápas k dobru. Empoli je osemnáste pred Salerniatnou vďaka lepšiemu vzájomnému zápasu.

Hráči AS Rím vyhrali nad Frosinone 2:0 vďaka gólom Romelua Lukakua a Lorenza Pellegriniho, na oba nahral Paulo Dybala. Pre Rimanov to bola iba druhá výhra v sezóne a posunuli sa na 12. miesto, Frosinone je o dve priečky vyššie.


sumáre:

Atalanta Bergamo - Juventus Turín 0:0



Udinese Calcio - FC Janov 2:2 (1:2)

Góly: 23. Lucca, 90.+1. Matturro (vlastný) – 14. a 41. Gumundsson. ČK: 90.+3. Lovrič (Udinese)



FC Bologna - FC Empoli 3:0 (1:0)

Góly: 21., 66. a 90.+3. Orsolini



AS Rím - Frosinone Calcio 2:0 (1:0)

Góly: 21. Lukaku, 83. Pellegrini