Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 12. jún 2024Meniny má Zlatko
< sekcia Šport

Castellanos štyrmi gólmi zostrelil Real, Girona vyhrala 4:2

Futbalista Girony Taty Castellanos sa teší so spoluhráčmi po strelení gólu v zápase 31. kola najvyššej španielskej La Ligy Girona FC - Real Madrid v Girone v utorok 25. apríla 2023. Foto: TASR - AP

Futbalisti Realu Madrid prehrali v utorkovom stretnutí 31. kola španielskej La Ligy na ihrisku Girony 2:4 a nestiahli jedenásťbodové manko na lídra súťaže FC Barcelona.

Madrid 25. apríla (TASR) - Futbalisti Realu Madrid prehrali v utorkovom stretnutí 31. kola španielskej La Ligy na ihrisku Girony 2:4 a nestiahli jedenásťbodové manko na lídra súťaže FC Barcelona. Hrdinom zápasu bol argentínsky útočník Taty Castellanos, ktorý zaznamenal všetky štyri presné zásahy domácich.

Real má po šiestej ligovej prehre v tejto sezóne päťbodový náskok pred Atleticom Madrid, mestský rival však odohral o zápas menej. Na Barcelonu strácajú zverenci Carla Ancelottiho jedenásť bodov, pričom Kataláncov čakalo v stredu vystúpenie na ihrisku Raya Vallecana.

V súboji tabuľkových susedov remizoval Betis Sevilla s Realom Sociedad 0:0. Klub zo San Sebastianu figuruje na štvrtom mieste o šesť bodov pred piatym Betisom.

La Liga - 31. kolo:

FC Cadiz - Osasuna Pamplona 0:1 (0:0)

Gól: 62. R. Garcia, ČK: 85. Ezzalzouli (Osasuna)



FC Girona - Real Madrid 4:2 (2:1)

Góly: 12., 24., 46. a 62. Castellanos - 34. Vinicius Junior, 85. Lucas



Betis Sevilla - Real Sociedad San Sebastian 0:0