Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Šport

Disciplinárka suspendovala Banskobystričana Slančíka na štyri zápasy

Fabián Slančík Foto: TASR/Dušan Hein

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu ho potrestala za hrubé nešportové správanie a vulgárne výrazy na adresu rozhodcu v zápase 13. kola Corgoň ligy 2013/2014 v Košiciach.

Bratislava 11. októbra (TASR) - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala štvorzápasovou suspendáciou Fabiána Slančíka z Dukly Banská Bystrica vylúčeného za hrubé nešportové správanie a vulgárne výrazy na adresu rozhodcu v zápase 13. kola Corgoň ligy 2013/2014 v Košiciach. Informovala o tom úradná správa SFZ.

DK tiež za hrubé nešportové správanie po stretnutí 12. kola s Ružomberkom uložila majiteľovi MŠK Žilina Jozefovi Antošíkovi zákaz vstupu do priestorov umožňujúcich styk s delegovanými osobami do 1. decembra tohto roka.

Za nesplnenie uloženej povinnosti zaslať právne relevantné stanovisko k existencii alebo neexistencii pohľadávky voči Mariánovi Tomčákovi zastavila DK dňom 11. októbra 2013 činnosť A-družstvu dospelých klubu FK DAC 1904 Dunajská Streda až do dňa splnenia uloženej povinnosti. Súčasne prizvala na jej zasadnutie dňa 17. októbra o 15.30 hod štatutárneho zástupcu klubu.