Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Šport

Carvajal do konca roka nepomôže Realu Madrid, utrpel zranenie

Hráč Realu Madrid Dani Carvajal (vľavo) bojuje o loptu s hráčom Granady Lucasom Boyeom počas futbalového zápasu španielskej La Ligy medzi Realom Madrid a Granadou na štadióne Santiago Bernabeu v Madride v sobotu 2. decembra 2023. Foto: TASR/AP

Klub uviedol, že testy odhalili zranenie jeho ľavého lýtka, ale neuviedol časový plán jeho návratu. Španielske médiá naznačili, že Carvajal by mohol byť mimo hry mesiac.

Madrid 4. decembra (TASR) - Španielsky futbalista Dani Carvajal utrpel zranenie lýtka a do konca roka nepomôže Realu Madrid. Pravý obranca odohral počas sobotňajšieho zápasu 15. kola La Ligy proti Granade (2:0) len prvý polčas.

Klub uviedol, že testy odhalili zranenie jeho ľavého lýtka, ale neuviedol časový plán jeho návratu. Španielske médiá naznačili, že Carvajal by mohol byť mimo hry mesiac. Tridsaťjedenročný hráč pravidelne nastupuje v základne zostave Carla Ancelottiho a v tejto sezóne bol viackrát aj kapitán. "Biely balet" figuruje s 38 bodmi na čele tabuľky o skóre pred Gironou. Informovala o tom agentúra AFP.