Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Trnavský Spartak angažoval nemeckého krídelníka Ofosua

Reagy Ofosu (vľavo) a prezident Spartaka Trnava Dušan Keketi st. Foto: spartak.sk

Ofosu je odchovancom akadémie nemeckého klubu Hamburger SV. Naposledy sa predstavil v najvyššej chorvátskej lige, keď pôsobil v NK Istra 1961.

Trnava 18. januára (TASR) - Slovenský futbalový klub Spartak Trnava angažoval nemeckého ofenzívneho hráča Reagyho Ofosua. Dvadsaťšesťročný univerzál sa dohodol s vedením klubu na zmluve do konca aktuálnej sezóny s opciou na ďalšie obdobie, uviedol oficiálny web "andelov".

Ofosu je odchovancom akadémie nemeckého klubu Hamburger SV. Naposledy sa predstavil v najvyššej chorvátskej lige, keď pôsobil v NK Istra 1961. Predtým sa objavil i v nemeckom klube Chemnitzer FC či rakúskom SV Grodig. Krídelník vyskúšal aj holandskú súťaž, v minulej sezóne obliekal dres Nijmegenu. Nová posila sa k mužstvu lídra Fortuna ligy pripojí už tento piatok, keď odletí priamo do Turecka.

"Chcem sa poďakovať majiteľovi, vedeniu a trénerovi, že vo mňa veria. Som šťastný, že tu môžem byť. Teším sa na nových spoluhráčov. Verím, že všetko bude fajn. O Spartaku som mal už skôr niekoľko informácii. Chcem tímu pomôcť," povedal Reagy Ofosu.