Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Kluby chcú dokončiť Premier League, žiadne termíny nestanovili

Hráči Liverpoolu oslavujú úvodný gól do bránky West Hamu vo futbalovom zápase anglickej Premier League FC Liverpool - West Ham United v Liverpooli 24. februára 2020. Foto: TASR/AP

Premier League prerušili 13. marca, do jej konca zostáva odohrať 92 duelov.

Londýn 17. apríla (TASR) - Kluby anglickej futbalovej Premier League sa v piatok počas spoločnej videokonferencie zhodli, že chcú dokončiť aktuálnu sezónu. Nestanovili ale žiadne termíny, kedy by mohla prerušená súťaž pokračovať.

Zástupcovia klubov rokovali o možných modeloch dokončenia ročníka. "Pracujeme na všetkých možných plánovacích scenároch," informovali predstavitelia anglickej najvyššej súťaže s tým, že ich časové ohraničenie je iba orientačné, pretože situácia s pandémiou koronavírusu sa neustále vyvíja. "Pokračovanie bude možné iba s podporou vlády a vtedy, keď to umožnia zdravotné nariadenia."

Premier League prerušili 13. marca, do jej konca zostáva odohrať 92 duelov. Na čele tabuľky je FC Liverpool s jasným 25-bodovým náskokom pred Manchestrom City. Informovala agentúra AP.

Počet ľudí, ktorí v Británii zomreli na nákazu novým koronavírusom, stúpol v piatok popoludní na 14.576. V krajine hlásili viac ako 108-tisíc ochorení COVID-19.